Blog

Höpinää ja pölinää

Oh my lord, elokuun loppu!

Johan se kesä meni. Olipa ihania asioita se täynnä, kunnes sademetsät.

Ensinnäkin, ostin harmonikan ja opettelin säestämään sillä jo ensimmäisen kappaleeni, pitkäsoiton nimibiisin. Ei sillä, se kuulostaa kamalalle, mutta soitan silti.

Toisekseen, aika meni niin vauhdilla, että kohtahan Mairen ja Itävallan ensimmäinen studiojulkaisu näkee kohtalonsa, siis noin kolmen päivän päästä!

Kolmannekseen, mitä me jumalauta tehdään siellä sademetsissä ja miksi en osaa tehdä mitään muuta tällekään katastrofille, kuin kirjoittaa siitä biisin, joka on tosin enemmän, kuin ei mitään, mutta on se nyt silti perkeleellistä että lapsiltamme viedään maailma ja valtiot vetoavat kauppasopimuksen tärkeyteen. Ei se kuulkaa ole niin tärkeä kohta se kauppasopimus, jos ei ole paikkaa, missä sitä toteuttaa. 

Ubuntu: sammuttakaa jo se metsä, ei voi olla niin ihmeellistä. Ei VOI olla niin ihmeellistä!!

Sen kunniaksi mieleni alkoi suoltaa lomamoodistaan levotonta elektronista kappaletta, joka saattanee valmistuakin ihan tuossa tuokiossa. Kaverit sanoi, että se on hyvä. Äitille en kehdannut soittaa.

Kymmenen vuotta julkaistiin pari päivää sitten. Se on otettu varsin hyvin vastaan ja olen saanut ilahtua monista mieltä ylentävistä jaoista, viesteistä ja kommenteista. KIITOS niistä kaikista! Siistii huomata, että kun tekee sydämellä, se välittyy myös muihin sellaisiin. Indie-artistille se, että jaat biisiä ja kerrot siitä on iso juttu.

Uutta tulille!

21.05.2019

Frii lähti maailmalle! Onnea matkaan, armas lapsukainen. Friin löytää soittolistoilta Jorausiskelmää ja Uuden suomalaisen musiikin löytölaari. YouTubessa sitä on tsekattu jo melkein 1300 kertaa. Saa tulla seuraamaan Mairea, ihan mielellään jopa!

Valmis (ko?)

01.05.2019

Hei vaan pumpernikkelit ja kaiken maailman palleroiset!

Tänään jännitti. Tein kaiken ekaa kertaa itse. Laulutkin. Olin sählännyt jo liikaa miksaajaa ajatellen. Että onko ne raidat nyt viimein järkeviä, ilman et puuttuu paloja sieltä täältä ja kaiken maailman sekamelskaa mukana.