Happy Pride! On rakkauden viikko!

29.06.2019

Sen kunniaksi mieleni alkoi suoltaa lomamoodistaan levotonta elektronista kappaletta, joka saattanee valmistuakin ihan tuossa tuokiossa. Kaverit sanoi, että se on hyvä. Äitille en kehdannut soittaa.

Itävallan levyä työstetään tässä kesällä ja kappaleet alkavat olemaan jo aika hyvällä mallilla. Rakastan niiden eteenpäin tuottamista. Vielä enemmän rakastan sitä hetkeä, kun Pete iskee miksatun version päin pläsiä. Ensimmäinen Mairen & Itävallan singlejulkaisu näkenee päivänvalonsa elokuussa. Se on urbaania ja artsua, poppia ja tiukkaa kamaa. Yhdenmukaisuus ei ole arvona mukana.

Olen kuunnellut lähiaikoina paljon erilaista musaa, niin populaaria, kuin artsua, niin klassista, kuin elektroa. Olen selaillut aktiivisesti uuden musiikin listoja läpi ja pysähtynyt liiankin useasti Palefacen kohdalla. Iloitsin juuri siitä, että Kymmenen vuotta on saanut yli 5000 kuuntelua Spotifyssa ja YouTubessa kevään kahta sinkkua on kuunneltu jo yli 25 000 kertaa.

Palen uusi EP on huikea ja se on saanut luonnollisesti sata kertaa enemmän kuuntelua, kuin Mairen ensimmäiset rallit, niitä kuitenkaan vähättelemättä. Kalpeanaama on uurtanut uraansa jo kunnioitettavan tovin. Ihan pakko lämpimästi suositella kuuntelemaan Isi käskee - EP. Olen silti ihan ältsyn kiitollinen siitä, että vähän päälle kuukaudessa julkaisemani kaksi uutta biisiä ovat saaneet yli 30 000 kuuntelukertaa ja niin paljon jakoja ja seivejä. KIITOS <3 

Mutta se Palen EP. Kuunnelkaa se. En oo ehkä ollut sitten Hiphoppii englantii näin fiiliksissäni mistään.

Haaveeni on saada tehdä musiikkia niin yksin, kuin upeiden muiden artistien kanssa. Kimpassa on kivaa. Itävallan kanssa on huikean siistii soittaa ja levyllä tullaan kuulemaan myös vierailijoita.

Happy Pride! On rakkauden viikko!

#paleface #idoli #isikäskee #itävalta #pitkäsoitto #tuottaja #musiikintekijä #laulajalauluntekijä #maailmaamuuttamassa #musiikkimuuttaamaailmaa #ajankuva