Siilin päiväkirja

Siilin päiväkirjan pehmeäkantisena kirjana. Hinta sisältää alv:n sekä postikulut Suomessa.

Maire Marenki on helsinkiläinen kirjoittaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on yhdistänyt teoksessaan runokirjan sen sisarteokseen, samana päivänä julkaistavaan albumiin nimeltään Miksi join talon. Albumin kappaleet kuljettavat Mairea läpi kaupungin ja pimeän metsän ja luotsaavat eteenpäin runoteosta, joka on mielummin äänikuunnelma, kuin ääneen luettu kirja. Se on jotain uutta ja silti ikivanha.Yhtye Maire Marenki & Itävalta julkaisee pitkäsoiton ja soivan runokirjan 11.11.2020. 

Siilin päiväkirja on musiikillinen ja runollinen ajankuva, ja Maire Marengin esikoisteos.Maire Marenki on helsinkiläinen kirjoittaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on yhdistänyt teoksessaan runokirjan sen sisarteokseen, samana päivänä julkaistavaan albumiin nimeltään Miksi join talon.
Albumin kappaleet kuljettavat Mairea läpi kaupungin ja pimeän metsän, ja luotsaavat eteenpäin runoteosta, joka on mielummin äänikuunnelma kuin ääneen luettu kirja. Se on jotain uutta ja silti ikivanha. Rappioromanttisen Mairen seikkailussa vuorottelevat kauhu savuavasta maailmasta, saavuttamaton rakkaus ja toisaalta rakkaus viiniin, L. Onervaan, nautintoihin ja dekadenssiin.
20,00 €

Siilin päiväkirjan äänikuunnelmana löydät kaikista äänikirjapalveluista ja sen saat ostettua itsellesi täältä.