Monien kasvojen Maire

MIKSI JOIN TALON

Maire Marengin ja yhtyeensä Itävallan pitkäsoitto julkaistaan 11.11.2020. Albumi sisältää intron lisäksi yhdeksän E-studiolla soitettua musiikkikappaletta. 

Albumilla soittaa Itävalta-yhtyeen lisäksi vierailijoita, kuten huuliharpussa Pikku-Jussi, yhden kappaleen rummuissa Edmund Edelweiss ja percussiosektion kappaleeseen Ubuntu on soittanut Helsinki-Cotonou-Ensemblen Noel Saizonou, kitarassa esiintyy Jay Didd ja pianossa E. Nicky. Singlejulkaisuiksi albumilta on nostettu Skeittaan Alaskaan, Ubuntu, Tango Jyrkänteellä ja Litkin viinii.

Äänitetty: E-Studio 2019-2020 Petri Majuri

Miksaus ja masterointi: Petri Majuri

Kansi: Teemu Kavasto

Promo: Heta Hyttinen / Gingervine management

SIILIN PÄIVÄKIRJA

Siilin päiväkirja on musiikillinen ja runollinen ajankuva, ja Maire Marengin esikoisteos. 

Rappioromanttisen Mairen seikkailussa vuorottelevat kauhu savuavasta maailmasta, saavuttamaton rakkaus ja toisaalta rakkaus viiniin, L. Onervaan, nautintoihin ja dekadenssiin.

"Ensimmäisen kerran kun eksyin ja löysin metsäni kadotin häpeän, enkä muistanut tätä kaupunkia, enkä sairastuttamista, enkä piikkejä, sillä piikkejä ei minun metsässäni tarvita."

Siilin päiväkirjan julkaisee Book Garden sekä äänikirjana, että E-kirjana. Kirjaa julkaistaan rajoitettu painos myös painettuna.

Kannen taideteos: Irja Nuru,  A NEW DAWN ARISING

Kansi: Teemu Kavasto

Kustantaja: Book Garden (Äänikirja ja E-kirja)

MAIRE HEI!

Musiikintekijät Maire Marenki ja Tiina Hei muodostavat duon Maire Hei, joka keikkailee akustis-elektronisesti esittämällä omaa musiikkiaan ja sävellettyä, osin elektronisesti höystettyä runoutta. Duo on ottanut asiakseen edistää ensimmäisten suomalaisten naisrunoilijoiden runoja niitä säveltämällä. 

Mukaan valikoituun ensijoukkoon ovat päässeet Isa Asp, Edith Södergran, L. Onerva ja Katri Vala. Saattaapa keikalla saada historian lisäksi kuultavaksi palasen nykyaikaa - siis myös leidien omia lauluja duolle sovitettuna.

FACEBOOK

ARTISTISIVU

ELECTRIC MARENKI

Maire Marenki tuottaa itselleen ja muille, yksin ja ystäviensä kanssa musiikkia. Mikään tarina, tyyli taikka ratkaisu ei ole poissuljettu.  Electric Marenki on julkaissut kevääseen 2020 mennessä singlet Frii, Kymmenen vuotta ja Alfa Romeo.

#mäenkiusaa 

Maire & Itävalta mukana kampanjassa Mä en kiusaa kappaleella   

En anna ikinä anteeksi