Monien kasvojen Maire

MIKSI JOIN TALON

Maire Marengin ja yhtyeensä Itävallan pitkäsoitto julkaistaan 11.11.2020! Kappale sisältää intron lisäksi yhdeksän E-studiolla soitettua musiikkikappaletta. Albumilla soittaa Itävalta-yhtyeen lisäksi vierailijoita, kuten huuliharpussa Pikku-Jussi, yhden kappaleen rummuissa Edmund Edelweiss ja percussiosektion kappaleeseen Ubuntu on soittanut Helsinki-Cotonou-Ensemblen Noel Saizonou, kitarassa esiintyy Jay Didd ja pianossa E. Nick. Singlejulkaisut albumilta ovat olleet Skeittaan Alaskaan, Ubuntu, Tango Jyrkänteellä ja Litkin viinii.

Äänitetty: E-Studio 2019-2020 Petri Majuri

Miksaus ja masterointi: Petri Majuri

Promo: Heta Hyttinen / Gingervine management


SIILIN PÄIVÄKIRJA

Siilin päiväkirja on Marengin kirjoittama kuunnelmarunokirja, pitkäsoiton sisarteos, joka nivoutuu tulevan pitkäsoiton kappaleisiin muodostaen yhdessä niiden ja muun kerrontaan rakennetun äänimaailman kanssa mystisen rock-kuunnelman. 

Siilin päiväkirjan julkaisee Book Garden sekä äänikirjana, että E-kirjana. 

Kannen taideteos: Irja Nuru,  A NEW DAWN ARISING

Kansi: Teemu Kavasto

Teos ja tuotanto: Maire Marenki


MAIRE HEI!

Musiikintekijät Maire Marenki ja Tiina Hei muodostavat duon Maire Hei, joka keikkailee akustis-elektronisesti esittämällä omaa musiikkiaan ja sävellettyä, osin elektronisesti höystettyä runoutta. Duo on ottanut asiakseen edistää ensimmäisten suomalaisten naisrunoilijoiden runoja. Mukaan valikoituun ensijoukkoon ovat päässeet Isa Asp, Edith Södergran, L. Onerva ja Katri Vala.

Maistiaisen voi katsella L. Onervan runosta Elämälle!

FACEBOOK

ARTISTISIVU

ELECTRIC MARENKI

Maire Marenki tuottaa itselleen ja muille, yksin ja ystäviensä kanssa musiikkia. Mikään tarina, tyyli taikka ratkaisu ei ole poissuljettu.  Electric Marenki on julkaissut kevääseen 2020 mennessä singlet Frii, Kymmenen vuotta ja Alfa Romeo.